Airconditioning plaatsen

Airco plaatsen raakt meer en meer ingeburgerd bij gewone particulieren. Niet verwonderlijk want een airco zorgt ervoor dat voldoende nachtrust gegarandeerd blijft tijdens zwoele zomernachten. Een chronisch slaaptekort als gevolg van te warme temperaturen kan leiden tot een wisselende gemoedsrust, en een concentratieverlies op het werk. Zaken die je natuurlijk ten allen tijde wil vermijden.

Groot aanbod aan airco aan betaalbare prijzen?

Niet alleen de nood aan voldoende nachtrust zorgt ervoor dat particulieren steeds meer airco plaatsen, ook het grote aanbod en de steeds meer betaalbare prijsklassen dragen bij tot de populariteit van airconditioning.

Mobiele airco plaatsen

Vaak wordt bij airconditioning gedacht aan grote toestellen en lelijke roosters, maar het design en de afmetingen van airconditioning zijn steeds meer verfijnd. Zo is er tegenwoordig airconditioning te verkrijgen op maat van de gewone particulier. Wil je enkel airconditioning plaatsen in de slaapkamer, om je te wapenen tegen die ondraaglijke zomerwarmte? Dan kan je bijvoorbeeld beter kiezen voor een mobiele airco.

Stand alone vs. split unit

Bij mobiele airco’s kan je kiezen voor ofwel een stand alone toestel als een split unit toestel. Bij een stand alone toestel is er enkel een binnenunit, bij een split unit is er zowel een binnenunit als een buitenunit.

Voordelen van mobiele airco

Zeker de stand alone airco toestellen hebben een grote mobiliteit, en hebben het voordeel dat ze makkelijk te installeren zijn. Vaak zijn ze voorzien van een afvoerslang, om de warme lucht die ze hebben opgenomen terug aan de buitenlucht af te geven. Maar tegenwoordig zijn ook veel mobiele aircotoestellen zonder afvoerslang te kopen. Het spreekt voor zich dat dit laatste type toestellen nog flexibeler zijn, en nog makkelijker te installeren zijn.

Vraag een gratis airco offerte aan

Wil je airconditioning plaatsen, hou dan zeker rekening met de prijs, de afmetingen en het gebruiksgemak van de airco. Kies voor een toestel op jouw maat, en makkelijk zelf te installeren. Voor een uitgebreid aanbod aan airco kan je bij ons terecht. Vraag heel eenvoudig een offerte aan online, en je krijgt van ons professioneel advies op maat.