Airco plaatsen

Een airco thuis is lang geen overbodige luxe. Tijdens warme zomerdagen wordt het al snel erg warm in huis, en dat is natuurlijk niet echt aangenaam. Een airco verkoelt de ruimte, zodat er in je woning steeds een aangename temperatuur hangt. Wacht dus niet langer, laat een airco plaatsen en ontsnap aan de verschroeiende hitte in huis!

Airco zelf plaatsen?

Er bestaan verschillende soorten airco's, de ene al wat duurder dan de andere. Maar welke airco je ook kiest, een airco vraagt altijd een bepaalde investering. Misschien wil je dus zelf je airco plaatsen, zodat je wat geld uitspaart? Zelf airco plaatsen is zeker niet onmogelijk, maar het is meestal niet bepaald eenvoudig. Tenzij je de nodige technische kennis hebt, is het dus niet aan te raden om zelf je airco te plaatsen.

Airco laten plaatsen

Een airco zelf plaatsen brengt bepaalde risico's met zich mee, als het niet correct geïnstalleerd wordt verbruik je mogelijk veel te veel energie om je woning te verkoelen. Het is dan ook aan te raden om je airco te laten plaatsen door een erkend installateur, zodat de plaatsing correct gebeurt, en zodat je er zeker van bent dat je na de plaatsing nog vele jaren kan genieten van je airco.

Hoe gaat het plaatsen van de airco in zijn werk?

Hoe het plaatsen van de airco in zijn werk gaat, hangt natuurlijk af van het type airco dat je kiest. Kies je voor een eenvoudig systeem met een binnenunit die je gewoon tegen het plafond of tegen de muur plaatst, dan is de plaatsing zeer eenvoudig. Kies je daarentegen voor een systeem met roosters, dat moet worden ingebouwd, dan vraagt de plaatsing heel wat meer werk. Feit is wel dat je voor de meeste airco systemen zowel een binnenunit als een buitenunit moet laten plaatsen.

Airco laten plaatsen? Contacteer ons voor meer informatie!

Wil je thuis ook een airco laten plaatsen? Airquality is Daikin superdealer, en wij plaatsen graag een airco systeem op jou maat bij jou thuis. Wens je meer informatie over de kostprijs van de plaatsing? Twijfel dan niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan.