Airco Specialist Airquality

Als je een airco laats plaatsen, dan moet dat natuurlijk door een vakman gebeuren! Je wil immers zo veel mogelijk profijt halen uit je airco, en je wil dat hij zo min mogelijk verbruikt. Airquality is heeft meer dan 20 jaar ervaring in airco en warmtepompen. Ze geven je advies op maat, en komen de airco bij jou thuis plaatsen. Bovendien heb je keuze uit tal van topmerken, waaronder ook Daikin.

Advies op maat bij de airco specialist

Er bestaan tal van verschillende airco toestellen. Welk toestel voor jou gepast is, hangt af van tal van factoren: wil je enkel koelen, of ook verwarmen? Wil je één kamer kunnen koelen, of wil je meerdere kamers koelen? En wil je het toestel inbouwen of niet? Tal van vragen, waar airco specialist Airquality steeds een antwoord op weet te bieden. Je krijgt advies op maat, en je wordt begeleid van A tot Z.

Airquality plaatst en onderhoudt je airco toestellen

ook voor de plaatsing van je airco toestellen kan je bij Airquality terecht. De vakmannen van Airquality zijn allemaal gecertificeerd, waardoor ze kwaliteit kunnen garanderen. Bovendien stopt de samenwerking niet na de plaatsing: ook voor onderhoud en herstellingswerken staat Airquality paraat! Een goed onderhoud van je airco toestellen verzekerd immers een langere levensperiode ervan. En als je airco toch kapot gaat, dan kan je 24/7 beroep doen op de herstellingsdienst!

Airco specialist voor bedrijven

Airquality is niet alleen airco specialist voor particulieren. Ook voor je bedrijfspand kan je er terecht, ze werken momenteel bijvoorbeeld al samen met McDonald's en met Pizzahut. Voor de horeca zijn er speciaal op maat gemaakte oplossingen van topkwaliteit.

Vraag een offerte aan bij de airco specialist

Wil je thuis of in je bedrijfspand een airco of een warmtepomp plaatsen? Doe dan beroep op airco specialist Airquality! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, en de studiedienst maakt een offerte op maat aan.